Trainingen & Workshops

Met de trainingen en workshops van de Bounce professionals, biedt u uw organisatie een effectief middel om op preventieve wijze psychische klachten tegen te gaan. 

Workshop Conflicthantering

Binnen een goede samenwerking met collega's, medewerkers en anderen is een belangrijk aspect de omgang met wrijving of ruzie. Goede beheersing van gesprekstechnieken op het gebied van conflicthantering verhoogt de effici├źntie in de samenwerking. Tijdens deze workshop komen de verschillende aspecten van vreedzame samenwerking aan de orde. De aangeleerde gesprekstechnieken zijn toepasbaar tijdens formele gesprekken zoals functionerings- en beoordelingsgesprekken, alsook tijdens algemene communicatie in het dagelijks werk.

Locatie: Locatie werkgever of Fultonbaan 56, Nieuwegein

Omvang Groep: 5-10 personen

Duur: 2 uur (uitbreiding per uur mogelijk)

Stressmanagement

 In deze training willen we de deelnemers inzicht geven in het herkennen van stress en in het verschil tussen gezonde en ongezonde stress. We bieden handvatten om spanningsgevoelens te voorkomen, handvatten om op een andere manier met werkdruk om te gaan en we geven bruikbare tips om overmatige spanning te verminderen. De verkregen inzichten en concrete handvatten verkleinen de kans op uitval door werkstress.

Locatie: Locatie werkgever of Bedafseweg 22, Uden

Omvang Groep: 5-10 personen

Duur: 2 dagdelen

Cursus Mindfulness

-Mindfulness/ACT (acceptance commitment therapie): Versterking van veerkracht en psychologische flexibiliteit, de kern van psychische gezondheid. Deelnemers leren mee te bewegen, regie te pakken en passende keuzes te maken. voor ieder mens die open staat voor het bewandelen van nieuwe wegen ten behoeve van een waardevol (werk)leven.  

Locatie: Locatie werkgever of Bedafseweg 22, Uden

Omvang Groep: 5- 10 personen

Duur: 2 dagdelen